Personal trainer Nijmegen

Krijg 1 op 1 personal training op Nederlands A-niveau van onze trainingsdeskundigen.

Voorkom blessures en zorg voor optimale ontwikkeling met duurzame resultaten.

Wordt getraind door A-atleten welke zich meerdere malen binnen de Top 2 van de Nederlandse Kampioenschappen hebben geplaatst.

Wij staan voor jou klaar!

Poseerles

Wij geven poseerlessen op Nederlands A-niveau voor wedstrijden met fysieke doeleinden (denk hierbij aan o.a. Bodybuilding, Bikini fitness, Men's Athletic Physique en nog veel meer...). Leer de correcte poses aan en wij helpen jou om je eigen unieke routine te ontwikkelen. Wij leren jou hoe jij jezelf van je beste kant kunt presenteren! 
#BringYourBestVersionOnStage

Sporten in Nijmegen

Personal trainer Nijmegen nodig? Dan ben jij bij ons op het juiste adres. Onze deskundige personal trainers zullen je helpen om jouw persoonlijke doel(-en) te behalen. Door te trainen met onze personal trainers in Nijmegen zal je niet alleen vetvrije spiermassa aanmaken of vet verbranden. Jij zal jezelf ook zowel mentaal als fysiek veel beter voelen, waarbij jouw gezondheid te allen tijde op #1 staat. Dit bereiken wij door het stimuleren van jouw bloedsomloop en lymfevocht. Bovendien pushen wij jou tot het uiterste van jouw capaciteiten door middel van uitdagende maar vooral leuke trainingen, welke bij jou als persoon passen. geplaatst.

Personal training in Nijmegen en omstreken levert je ook nog eens doorzettingsvermogen op. Vaak wanneer je alleen sport ben je geneigd om sneller te stoppen, omdat jouw brein een denkbeeldig fysiek limiet voor jou aanhoudt. Onze deskundigen zorgen tijdens de personal training in Nijmegen er voor dat deze limiet telkens wordt verlegd. Onze trainers motiveren jou tot op het bot door leuke trainingen toe te passen. Hiermee haal jij niet alleen sneller jouw doel(-en), maar zal je ook veel meer plezier beleven zodra je jouw lichaam in positieve zin ziet veranderen.

Bij Victorious Lifestyle ervaar je niet alleen trainingen welke goed bij jou passen, maar wordt jouw voeding ook volledig op je doelen afgestemd.

De oefeningen worden op basis van jouw lifestyle bepaald. Er worden tussentijdse doelen gesteld waar we samen aan gaan werken om bij jouw einddoel te komen. Buiten de fysieke trainingen om is het ook uiterst belangrijk om goed op jouw voeding te letten. Gelukkig zijn onze personal trainers in Nijmegen ook voedingsdeskundigen. Er zal een gericht advies gegeven worden om te bepalen welke voedingsstoffen jouw lichaam het hardst nodig heeft en welk eetpatroon bij jou als persoon zal passen. Bij ons eet jij alleen datgene wat je lekker vindt en wij bepalen de hoeveelheid voor je.

Vul hieronder jouw gegevens in en plan direct jouw Personal Training(en) of Poseerles(sen) in met een van onze trainingsdeskundigen!

Neem de tijd om de onderstaande informatie in te vullen om jouw lessen te kunnen reserveren.