top of page

victorious posing

POSEER LESSEN

 Nijmegen

Zit jij aan een fysieke wedstrijd-voorbereiding te denken? Of ben jij al toevallig in voorbereiding voor een wedstrijd? Dan ben jij zowel voor de voorbereiding als voor het poseren bij ons op het juiste adres.

Onze coaches zijn professionele atleten van zowel Internationaal als Nederlands A-niveau. Zij hebben deelgenomen aan wedstrijden van hoog niveau en gewonnen, waarbij minimaal de top 3 werd behaald, waaronder de Olympia Amateur in Portugal!

 

Door te poseren met onze coaches wordt er kritisch gekeken naar welke poses het beste bij jouw fysiek en de desbetreffende klasse passen.

 

Dit bereiken wij door de poses te perfectioneren en te blijven oefenen op de poses welke het beste bij jouw lichaam passen. 

Poseer les bij Victorious Lifestyle zorgt voor zelfvertrouwen op het podium. Wij zorgen ervoor dat jij voorbereid en met een uniek samengestelde routine op het podium stapt om jezelf zo goed mogelijk te onderscheiden van de rest!

 

Wij leren jou niet alleen de juiste poses aan maar ook de transities tussen de poses door vloeiend zijn.

 

Wij zorgen ervoor dat jouw routine eindigt in een sierlijke, strakke maar vooral zelfverzekerde act.

 

#TimeToShine

De poseer lessen worden zowel fysiek- als online gegeven. De keuze is aan jou. Wil jij graag 1 op 1 poseer les krijgen van ons dan is dat mogelijk.

 

De poseer lessen worden gegeven in Nijmegen.

 

Mocht dit voor jou te ver zijn of niet haalbaar kun je ervoor kiezen om de poseer lessen online te volgen.

 

Ook deze worden 1 op 1 gegeven en krijg jij de volledige aandacht van ons. 

Tot snel! Time to own the stage!

PT anker
VL-Logo_Emblem.png

Vul hieronder jouw gegevens in en plan direct jouw Personal Training(en) of Poseerles(sen) in met een van onze trainingsdeskundigen!

Neem de tijd om de onderstaande informatie in te vullen om jouw lessen te kunnen reserveren.

bottom of page