RESULTAAT IS WAAR HET OM GAAT!

VL-Logo_Emblem_edited_edited.png

VICTORIOUS LIFESTYLE | PROFESSIONELE COACHING AANBOD

GRATIS persoonlijke intake-/kennismakingsgesprek! Kom gezellig langs op de koffie!

Voor Man & Vrouw

  • Mannen worden door Mannelijke deskundigen begeleid en Vrouwen door Vrouwelijke deskundigen.

Voedings- en trainingsschema's volledig afgestemd op jouw Statistieken, Lichaamsbouw & Leefstijl!

 

Gespecialiseerd in Lifestyle coaching, Afvallen, Aankomen, Vetvrije spiermassa aanzetten, Fitter worden of Wedstrijdvoorbereidingen met fysieke doeleinden;​

 

  • Denk hierbij aan o.a. Bodybuilding (Men's Athletic Physique, Bikini Fitness etc.), Vechtsport en Duursport.​

Persoonlijke begeleiding, tussentijdse metingen en 24/7 WhatsApp contact. 

 

Voedingsschema bevat alleen producten welke JIJ zelf kiest en lekker vindt! 

Een professionele maar vooral aangename en vertrouwelijke begeleiding door topatleten van Nederlands A-niveau met meer dan 10 jaar ervaring in dit vakgebied!

De meest recente en geavanceerde voedings- en trainingsmethodes!

Wetenschappelijk onderbouwde trainings- en diëtiekmethodes.

Personal training & voeding Nijmegen 

Bij Victorious Lifestyle geven we niet alleen goede personal training, maar zijn wij ook deskundig op het gebied van voeding & lifestyle coaching. Aan de hand jouw lichaam, leefstijl, behoeftes en doel(en) maken wij speciaal voor jou een op maat gemaakt voedings-schema zodat deze het beste aansluit op jouw trainingen, doelen en leefstijl.

Het maakt dus niet uit of jij meer spiermassa wilt opbouwen of juist wilt afvallen in Nijmegen en omstreken om jouw droomlichaam te behalen!

De voeding stemmen volledig af op onze personal training, waarbij jij een persoonlijke 1-op-1 training krijgt van onze trainingsdeskundigen van internationaal topniveau. Buiten dat wij voedings-deskundigen in Nijmegen en omstreken zijn, kun je er dus voor kiezen om personal training in Nijmegen en omstreken te krijgen.

Onze personal trainers zijn ge-specialiseerd in krachttraining en leren jou direct de juiste trainingstechnieken aan volgens deskundig onderbouwde trainings-methodes.

 

Victorious Lifestyle zorgt ervoor dat wij samen met jou, de gewenste resultaten op een duurzame manier en blessurevrij zullen behalen.

Wij zijn als personal coach in Nijmegen en omstreken gespecialiseerd in het transformeren van jouw lichaam naar het gewenste resultaat.

 

Deze transformaties zijn terug te vinden op onze Instagram pagina genaamd @victoriouslifestyleofficial.

 

Binnen een aantal weken zal jij al merkbare progressie ervaren en is het goed mogelijk dat jij veel beter in je vel gaat zitten. Dat betere en zelfverzekerde gevoel zal jouw levenskwaliteit in meerdere aspecten verbeteren.

Personal training, voeding en gezondheid is een van onze expertises. Ben jij geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch en via Instagram, Facebook en/of e-mail te bereiken om u verder te helpen!

 
Zwart Zonsondergang Horizon Foto Bureaub
Personal coaching bij Victorious Lifestyle

Start jouw avontuur nu! Vul hieronder jouw gegevens in en klik op doorgaan!