top of page
 • Wie is 'Victorious Lifestyle'?
  Victorious Lifestyle is een team van deskundigen met méér dan 10 jaar ervaring op het gebied van voeding, krachttraining en (lifestyle) coaching. Onze specialisaties liggen verspreid over verschillende gebieden in deze branche. Hierdoor kunnen wij een breed assortiment aan coachingprogramma’s aanbieden. Wij bieden coaching aan in het afvallen, droogtrainen, aankomen, vetvrije spiermassa aanzetten, wedstrijdvoorbereidingen met fysieke doeleinden (denk hierbij aan o.a. bodybuilding, vechtsport of duursport) maar je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen om fitter te worden en naar een gezondere leefstijl toe te werken!
 • Voor wie is 'VL' coaching?
  Victorious Lifestyle is geschikt voor ieder die aan zijn droomfysiek/leefstijl wil werken of opzoek is naar professionele wedstrijdbegeleiding met fysieke doeleinden zoals o.a. Bodybuilding, Classic Bodybuilding, Men's Muscular Physique, Men's Athletic Physique, Bodyfitness, Wellness, Bikini Fitness en Fitmodel. Voor man en vrouw, jong en oud, zonder en met lichamelijke/geestelijke beperkingen, zonder en met bepaalde voedselallergenen etc. Bij ons is iedereen gelijk en zorgen wij er samen voor dat er zich géén enkel doel buiten handbereik zal bevinden, zolang jij in ons maar vooral in jezelf blijft geloven is niks onmogelijk! Onze cliënten worden met veel passie, liefde en respect begeleid! Onze mannelijke cliënten worden door onze mannelijke deskundigen begeleid en onze vrouwelijke cliënten worden door onze vrouwelijke deskundigen begeleid. En vergis je niet! Onze vrouwelijke deskundigen zijn net zo hard voor jou als onze mannelijke deskundigen! Wij passen ons aan jullie leefstijl aan en niet andersom! Daaraan geven wij uiteindelijk een eigen doelgerichte draai zodat het perfect bij jouw leefstijl en jou als persoon zal passen! Bij Victorious Lifestyle staan de cliënten centraal, ons streven is om met onze cliënten wekelijks duidelijk zichtbare progressie te behalen. Voor ons is het van belang dat wij jullie een aangename begeleiding verzorgen, waarbij jij volledig jezelf kunt zijn, je op jouw gemak voelt en telkens gemotiveerd blijft. Bij ons staan jouw gezondheid en jouw persoonlijke doel(en) met elkaar verbonden. Daarom zullen al jouw persoonlijke doel(en) op een gezonde en verantwoorde wijze worden bereikt. Je hebt maar één lichaam en daar moet jij de rest van jouw leven goed in kunnen functioneren en presteren.
 • Hoe gaat 'VL' te werk?
  Wij bieden uitsluitend persoonlijke coaching aan (mits anders besproken) in het afvallen, droogtrainen, aankomen, vetvrije spiermassa opbouw, gezonde lifestyle en wedstrijdbegeleidingen met fysieke doeleinden! Hierdoor creëren wij een muurvaste grip op de vooruitgang van onze cliënten door ze om de 2 weken bij ons uit te nodigen en tussentijdse metingen/wegingen, evaluaties uit te voeren.
 • Wat kan ik van 'VL' verwachten?
  Je kunt verwachten dat jij te allen tijden op een professionele maar vooral aangename en respectvolle manier zal worden begeleid en behandeld. Zo worden onze vrouwelijke cliënten begeleid door een vrouwelijke deskundige en onze mannelijke cliënten door een mannelijke deskundige. Dit zodoende om onze cliënten volkomen op hun gemak te kunnen stellen en alles bespreekbaar te kunnen maken zonder een aanleiding tot schaamte of onbegrip. Wij bieden jou de vrijheid om ons 24/7 geheel vrijblijvend te contacteren voor het geval dat je iets niet begrijpt, ergens tegenaan loopt of om welk ander reden dan ook. Wij zijn samen één team met één taak en dat is om de gewenste resultaten optimaal te kunnen bereiken op een aangename maar vooral gezonde en verantwoorde manier. Jij zult bij ons nooit moeten eten wat jij niet lust, daar zijn wij strikt op tegen. Wij stellen voor jou met de door jou verkregen informatie jouw traject op, welk in elk mogelijk opzicht perfect aan jouw leefstijl aansluit en aan jouw persoonlijke eisen voldoet. Mocht je bepaalde voedselallergenen of andere specifieke redenen hebben dat je iets niet kunt uitvoeren of mag eten, maak dit dan bespreekbaar zodat wij daar ten alle tijden rekening mee kunnen houden. Wij doen altijd ons best om binnen 1 á 3 werkdagen jouw schema samen te stellen of aan te passen en te verzenden naar jouw email adres.
 • Hoelang heb ik nodig?
  Tijdens onze intakegesprek, stellen wij samen met jou een traject op dat perfect aansluit aan jouw persoonlijke doel(en) met een realistische tijdsduur. De ervaring die wij door de jaren heen in het vak hebben opgebouwd, heeft ons laten inzien dat trajecten van 4 tot 8 weken, in de meeste gevallen niet lang genoeg zijn om de progressie van ons streven te realiseren. Daarom hanteren wij voor een traject een minimale duur van 3 maanden of langer. Dit is volledig persoonsgebonden en er wordt per cliënt nauwkeurig en uitgebreid gekeken naar de persoonlijke statistieken en activiteiten zodat wij jou hierin zo goed mogelijk kunnen adviseren. Het bepalen van een traject is zéér afhankelijk van verschillende factoren zoals gender, leeftijd, lichaamsbouw (startpunt), gewicht, vetpercentage, dagelijkse activiteitsniveaus, persoonlijke doel(en) en jouw algemene gezondheid. ​ Mocht jij ervan overtuigd zijn dat jij minder dan 12 weken nodig hebt om jouw doel(en) te behalen dan kun je dit te allen tijden bespreekbaar maken. Dan kunnen wij als deskundigen oordelen of dit werkelijk haalbaar is binnen dit tijdsbestek. Mocht dit wel het geval zijn dan stellen wij speciaal voor jou een apart 4 of 8 weeks traject op.
 • Biedt 'VL' ook coaching aan voor vegetariërs en veganisten?
  Absoluut! Wij stemmen al onze voedingsschema's volledig op jou af als persoon. Jouw leefstijl, dagelijkse activiteiten, lichaamsstatistieken en alles eromheen zal in acht worden genomen. Mocht jij dus een voorkeur hebben naar een vegetarisch of veganistisch voedingspatroon dan ben jij ook hiervoor bij ons aan het juiste adres! Onze voedingsdeskundigen hebben voor een langere tijd (3 maanden of langer) een vegetarisch en/of veganistisch dieet voor zichzelf samengesteld en gevolgd. Hierdoor kunnen zij jullie nog beter begrijpen en begeleiden!
 • Ik lust bepaalde voedingsproducten niet of ben allergisch voor bepaalde voedingsproducten, hoe gaat VL hiermee om?"
  Bij Victorious Lifestyle wordt er ten alle tijden rekening gehouden met jouw wensen en op- en aanmerkingen. Mocht jij bij de intake aangeven dat je iets niet lust of lekker vindt of mocht je bepaalde voedselallergenen hebben dan zullen wij dit nooit in jouw schema verwerken. Integendeel heb jij bij ons de vrijheid om aan te geven wat jij juist wel graag eet en lekker vindt!
 • Suppose I have chosen a route for a certain time but want to stop earlier, is that possible?"
  Victorious Lifestyle offers courses of 3 (Silver Pro.), 5 (Competition Pro.), 6 (Gold Pro.), 12 months (Platinum Pro.) or longer. For example, if you go for Silver Pro. If you have chosen coaching (3 months), you are obliged to complete the trajectory. By making the first payment of the first invoice on which the duration of your guidance is described, you automatically agree to the monthly invoicing for the chosen duration of your trajectory. At the payment page you will be referred to our 'terms and conditions', the reference is also stated on the invoice after payment.

FAQ

bottom of page