WhatsApp Image 2020-09-16 at 11.45.19.jp

RESULTAAT IS WAAR HET OM GAAT!

VL-Logo_Emblem_edited_edited.png

VICTORIOUS LIFESTYLE | PROFESSIONELE COACHING AANBOD

GRATIS persoonlijke intake-/kennismakingsgesprek! Kom gezellig langs op de koffie!

Voor Man & Vrouw

  • Mannen worden door Mannelijke deskundigen begeleid en Vrouwen door Vrouwelijke deskundigen.

Voedings- en trainingsschema's volledig afgestemd op jouw Statistieken, Lichaamsbouw & Leefstijl!

 

Gespecialiseerd in Lifestyle coaching, Afvallen, Aankomen, Vetvrije spiermassa aanzetten, Fitter worden of Wedstrijdvoorbereidingen met fysieke doeleinden;​

 

  • Denk hierbij aan o.a. Bodybuilding (Men's Athletic Physique, Bikini Fitness etc.), Vechtsport en Duursport.​

Persoonlijke begeleiding, tussentijdse metingen en 24/7 WhatsApp contact. 

 

Voedingsschema bevat alleen producten welke JIJ zelf kiest en lekker vindt! 

Een professionele maar vooral aangename en vertrouwelijke begeleiding door topatleten van Nederlands A-niveau met meer dan 10 jaar ervaring in dit vakgebied!

De meest recente en geavanceerde voedings- en trainingsmethodes!

Wetenschappelijk onderbouwde trainings- en diëtiekmethodes.

Personal Training & Voedingsadvies in Nijmegen

Bij Victorious Lifestyle geven we niet alleen goede personal training, maar zijn we ook deskundig op het gebied van voeding. Aan de hand van de wensen van jouw lichaam en behoeftes maken we een speciaal op maat gemaakt voedingsschema zodat deze het beste aansluit op jouw trainingen, doelen en leefstijl. Het maakt dus niet uit of jij meer spiermassa wilt opbouwen of juist wilt afvallen in Nijmegen en omgeving om jouw droomlichaam te behalen!

Deze voeding combineren we met personal training, waarbij jij een persoonlijke 1-op-1 training krijgt van Nederlands A-niveau. Buiten dat wij voedingsdeskundige in Nijmegen zijn, beschikken wij ook over onze personal training deskundigen wie

gespecialiseerd zijn in krachttraining. Deze deskundigen zorgen ervoor dat jij jouw resultaten op een duurzame manier en blessurevrij kunt behalen.

Wij zijn als personal coach in Nijmegen gespecialiseerd in het transformeren van jouw lichaam naar het gewenste resultaat. Deze transformaties zijn terug te vinden op onze Instagram pagina genaamd @victoriouslifestyleofficial. Binnen een aantal weken zal jij al merkbare progressie ervaren en is het goed mogelijk dat jij veel beter in je vel gaat zitten. Dat betere en zelfverzekerde gevoel zal jouw levenskwaliteit in meerdere aspecten verbeteren.

Wij zijn als personal coach in Nijmegen gespecialiseerd in het transformeren van jouw lichaam naar het gewenste

resultaat. Deze transformaties zijn terug te vinden op onze Instagram pagina genaamd @victoriouslifestyleofficial. Binnen een aantal weken zal jij al merkbare progressie ervaren en is het goed mogelijk dat jij veel beter in je vel gaat zitten. Dat betere en zelfverzekerde gevoel zal jouw levenskwaliteit in meerdere aspecten verbeteren.

Personal training, voeding en gezondheid is een van onze expertises. Ben jij geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch en via Instagram, Facebook en/of e-mail te bereiken om u verder te helpen!

 
Zwart Zonsondergang Horizon Foto Bureaub
Personal coaching bij Victorious Lifestyle

Start jouw avontuur nu! Vul hieronder jouw gegevens in en klik op doorgaan!